Directie en medewerkers

Directie en medewerkers vanaf oprichting eind 2009.
Ondertussen is het team uitgegroeid tot ongeveer 20 vaste medewerkers en 20 collega’s in de flexibele schil.

drs. ing. Erik Rodenhuis
Studeerde onder andere technische bedrijfskunde en bedrijfseconomie aan de universiteiten van Amsterdam en Odense, Denemarken. Nadien werkte hij onder meer aan succesvolle projecten voor Fokker Aircraft Services, het Deense Damixa, Roelofsen Groep en A.Hak

 


Johannes Rodenhuis
Langdurige ervaring in diverse functies binnen de energiesector.Zeer ervaren (tactisch en operationeel) op het gebied van kabels en leidingen: het proces van verleggen, toepassen van nadeelcompensatie, risicoanalyse en kostencalculatie.

 


Reijer Roelofsen
Was ruim 25 jaar werkzaam bij een aannemingsbedrijf op het gebied van kabels en leidingen, zowel uitvoerend als in managementfuncties. Recentelijk enige jaren interim-manager bij verschillende opdrachtgevers in de weg- en waterbouw. DE expert op het gebied van maakbaarheid.

 


ing. Dick Brouwer
Specialist op het gebied van boortechnieken, boorplannen en vergunningen. De medewerker die qua kennis en ervaring de werkvelden spoorgerelatieerde werken, civiele techniek, cultuurtechniek en kabels & leidingen naadloos aan elkaar weet te verbinden. Deskundig op het gebied van ontwerp, berekeningen, verleggingsmanagement en nadeelcompensatie. Dick is gediplomeerd Algemeen Pijpleidingingenieur van Stichting Pipeliner en Avans+

 


mr. Frank van de Wiel
De vaste juridisch adviseur. Naast kennis van het reguliere ondernemingsrecht, De jurist met 12 jaar juridische ervaring op het gebied van verleggingen, opgedaan bij een grote landelijke netwerkbeheerder.

 


Erica Kinkelaar
Heeft ruim 18 jaar ervaring met acquisitie en klantenbeheer.
Vindt het een uitdaging om bestaande en nieuwe partijen op de hoogte te brengen / houden van de steeds uitbreidende diensten, expertise en producten van Syntax.