schilderij-3NUNSPEET – Sinds enige tijd siert een bijzonder schilderij de conferentiekamer van het kantoorgebouw (foto) van Syntax Infra. Het is een schilderij van de kunstenares Wilma Veen dat in opdracht van Syntax InfraMediairs is ontworpen en vervolgens geschilderd. Het schilderij is opgezet in acrylverf en is voorzien van enkele technische componenten, zoals een print board, snoeren en seriële computerkabels. De kunstenares liet zich door de activiteiten van Syntax InfraMediairs inspireren. Dit bedrijf kwam tijdens een tentoonstelling met de artieste in aanraking. Uit een gesprek dat volgde kwam dit bijzondere kunstwerk voort.

Wilma Veen is een veelzijdig mens. Ze bedrijft niet alleen journalistiek en is een begenadigd tekstschrijver, ze is ook presentatrice van diverse tv-programma’s. Ze is ook succesvol in de schilderkunst; nog voor haar eerste expositie plaatsvond, waren haar eerste schilderijen al verkocht. Haar credo is: ‘Kunst is leven, genieten van kunst is een levenskunst.
Kunst maken is een feestje! Anderen blij maken met kunst is een dubbel feestje’. Op de foto de kunstenares bij één van haar werken. Meer informatie over de kunstenares is te vinden op www.wilmaveen.nl